top of page
13_NiclasVestefjell_Ann_Maria_2023_09_09-Redigera.jpg

ANN LJUSBERG

Jag tror på individens inneboende kraft och vikten av att hitta sin egen väg genom livet! Jag brinner för att utveckla människor och jag utmanas av att arbeta med pågående processer.


Med en fil.kand. i beteendevetenskap, flerårigt arbete som ledarskapslärare vid Försvarshögskolan och en officersbakgrund har jag en kombination av ledarerfarenhet och vetenskaplig förankring som grund i mitt arbete med andra människor. Min ambition är att inspirera så väl mig själv som andra att tänka nytt, våga utmana sig själv och att hitta vägar som bär mot önskade mål. Jag hittar glädje och kraft hos min familj, i naturen, i samtal med andra människor och när jag rör på mig. En glädje och kraft som jag tror smittar av sig!

HållbaraledareMaria_edited.jpg

MARIA LUNDBERG

”Jag drivs av att se hur fysisk aktivitet utvecklar människor, både mentalt och fysiskt. Jag har min grundfilosofi i att fysisk aktivitet påverkar vår mentala hälsa och tvärtom. Jag har fyra grundpelare som jag utgår ifrån när jag jobbar med hälsa och alla dessa hänger ihop fysisk aktivitet, mental hälsa/stress, återhämtning och kost). Jag vill inspirera till förändring mot ett bättre mående! Med en bakgrund som officer och polis och därefter ett flertal vidareutbildningar inom träning, coachning och hälsa har jag en bred och unik kompetens. Jag jobbar som personlig tränare och hälsocoach. Jag laddar mina batterier genom att vistas på fjället, ensam, med vänner eller med familjen och gärna springandes”

bottom of page